Livestock Robotics

[:nl]Welkom op de website van Livestock Robotics. Op dit moment wordt er nog hard aan gewerkt om deze te vullen.

Om toch wat meer informatie te geven: wij zijn een jong bedrijf dat werkt aan slimme oplossingen met robotica en automatisering, om daarmee het leven van de boer wat makkelijker te maken. Wil je er meer over weten, neem dan contact met ons op via contact (at) livestockrobotics.nl ![:en]Welcome on the website of Livestock Robotics. At this moment, we are still busy adding content to the site.

To provide you already with some basic information: we are a young company working on smart solutions using robotics and automation, to help easing life of a livestock farmer. Want to know more about us? Send us a mail via contact (at) livestockrobotics.nl !

 [:]

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.