Livestock Robotics

[:nl]Dinsdag 23 mei mochten we onze ideeen presenteren voor de review board van het StartLife Incubation Program. Ons verhaal over de PoultryBot daar bleek erg overtuigend, en we zijn dus met vlag en wimpel door naar de volgende ronde! Naast een validatie van onze plannen, betekend dat ook een extra investering van 25.000 euro in ons bedrijf. Daarmee willen we verder bouwen aan een nieuw prototype, om zo snel mogelijk met een nieuwe robot de stal in te kunnen!

[:en]Tuesday May 23 we had the opportunity to present our ideas for the review board of the STartLife Incubation Program. Ons story on the PoultryBot proved very solid, such that we were immediately granted access to the next stage. Next to a validation of our plans, this also means an additional investment of 25.000 in our company. With this money, we want to continue building our new prototype, to be able to enter the poultry house with our new robot as soon as possible!

[:]