Livestock Robotics

[:nl]Omdat de StartHub Wageningen (waarin ook Livestock Robotics een plekje heeft) deze week gaat verhuizen, verandert ook ons bezoek adres. Vanaf 27 oktober 2020 zijn we te vinden in gebouw Plus Ultra II op de Wageningen Campus, in de StartHub op de begane grond.

Ons bezoekadres is dan Bronland 10, 6708 WH Wageningen. Als je met het OV komt, neem dan bus 84 en stap uit bij halte Campus – Forum. Ben je met de auto, dan is er achter gebouw Plus Ultra II een parkeergarage met als het goed is een aantal bezoekersplaatsen. Als alternatief is er nog de parkeergarage P1 bij Radix (ong 5 minuten lopen).[:en]Since StartHub Wageningen (of which Livestock Robotics is part) is moving by the end of October, also our adress will change. From the 27th of October 2020, you can find us in Plus Ultra II, situated in the Starthub on the ground floor.

Our visiting adress will be Brondland 10, 6708 WH in Wageningen. If you come by public transport, take bus 84 to busstop Campus – Forum. If you come by car, find yourself a parking spot in the parking garage behind Plus Ultra II. As alternative, you might use the parking space P1 at Radix (5 min. walk).[:]