Livestock Robotics

[:nl]Na ruim 6 jaar onderdeel te zijn geweest van de StartHub in Wageningen, krijgt Livestock Robotics vanaf de zomer van 2022 de beschikking over een nieuwe, eigen, locatie. Na uitgebreide renovatie van een oude fruitboerderij in Ochten, zijn daar voor ons een mooie kantoorruimte met ruime werkplaats en opslag ontstaan. We kunnen niet wachten om daar aan de slag te gaan!

Gevolg hiervan is wel dat onze adresgegevens gaan veranderen, zowel voor post, de levering van pakketjes als voor fysiek bezoek. Vanaf de zomer van 2022 wordt dit:
Livestock Robotics
Liniestraat 19
4051 BN Ochten
Post kan daar nu al heen, pakketjes deels ook, en fysiek bezoek zal snel volgen![:]

[:en]After being part of the Wageningen StartHub for over 6 years, Livestock Robotics will get its own location from summer 2022 onwards. After extensively renovating an old fruit farm in Ochten, we have created a nice office area together with a spacious workshop and storage facilities. As you can image, we cannot wait to start working there!

As result of this, our address details will change by summer 2022 to:
Livestock Robotics
Liniestraat 19
4051 BN Ochten
Mail can already be sent to this address, packages sometimes as well, and physical visits will follow soon![:]