Livestock Robotics

WIJ ZIJN

Livestock Robotics

Wat doet

Livestock Robotics

Binnen Livestock Robotics leveren we ontwikkel- en adviesdiensten en ondersteuning aan derden. Hiermee hebben we al een mooi aantal projecten uitgevoerd, en daarnaast werken we ook een aantal eigen producten.

Bij Livestock Robotics hebben wij in de afgelopen jaren aan een drietal eigen producten gewerkt, met als doel die zelf te gaan vermarkten. Dit zijn de PoultryBot, de FarmCarrier en de Boombindtang.

Wij kunnen u ondersteunen of ontzorgen op het gebied van probleemanalyse, systeem- en conceptontwerp, prototype-ontwikkeling en het realiseren en testen daarvan. Ook bieden we technische en praktische ondersteuning bij uw bedrijfsvoering. Daarnaast delen wij graag onze kennis, onder andere in gastcolleges en workshops.

Wanneer u op projectniveau onze kennis kunt gebruiken, helpen wij u graag. Wij denken graag met u mee en helpen u met het ontwikkelen van de juiste oplossing. Kijk hier voor voorbeelden van ons werk.

Waarom kiezen

voor ons?

Ervaring

Ons bedrijf en onze werknemers hebben al meer dan 12 jaar ervaring in de veehouderij-automatisering en robotica. Zo hebben wij onze eigen producten kunnen ontwikkelen en meerdere bedrijven en organisaties mogen helpen met onze kennis en ervaring.

Kennis

Onze werknemers zijn hoogopgeleid en hebben niet alleen een uitgebreide kennis van hun vakgebied, maar ook van veel zaken daaromheen. Zo hebben wij al meer dan 20 projecten mogen afronden en onze kennis mogen delen met organisaties als de Hogeschool van Arnhem & Nijmegen, Yuverta en Wageningen University & Research.

Flexibel

Juist door onze uitgebreide kennis en ervaring, zijn we voor veel zaken inzetbaar. Tegelijk zijn we een compacte organisatie, en daardoor erg flexibel. U vraagt, wij denken mee en gaan direct aan de slag, vaak dezelfde dag of week al, en soms zelfs binnen een uur!

Praktisch

Bij Livestock Robotics zijn we praktisch en pragmatisch ingesteld. We bieden graag een passende oplossing, met oog voor kwaliteit en robuustheid. Dankzij een eigen werkplaats kunnen we eenvoudig en snel ontwerpen en prototypes realiseren en aanpassen, zowel voor het testen van concepten als het oplossen van acute problemen.

kippen vierkant

Onze

geschiedenis