PoultryBot

Het eerste product waar wij aan werken is een opvolger van de PoultryBot. PoultryBot is in december 2015 door Wageningen University als de eerste autonome robot voor pluimveestallen en het resultaat van het Automation for Poultry Production project. Meer informatie over de PoultryBot is te vinden in de PhD-thesis van Bastiaan Vroegindeweij en in verschillende berichten op het internet. Video’s staan op het YouTube kanaal van de Farm Technology Group.

Omdat PoultryBot vooral een onderzoeksproduct was, miste hij een aantal belangrijke eigenschappen die noodzakelijk zijn voor het continu functioneren in de pluimveestal. Op dit moment werken we aan een nieuwe versie van de PoultryBot die deze eigenschappen wel heeft en daardoor zelfstandig in de pluimveestal kan functioneren, bijvoorbeeld voor het rapen van grondeieren.

 

Klantspecifieke ontwikkelingen en consultancy

Naast het ontwikkelen van de PoultryBot doen we ook klantspecifieke ontwikkelingen op het gebied van veehouderijrobots. Verschillende bedrijven hebben ons al gevraagd om een deel van hun R&D werk op dit gebied uit te voeren. Als u ook een goed idee hebt op het gebied van veehouderij-automatisering, maar niet weet hoe u dit aan moet pakken, neem dan vooral contact met ons op, zodat we u van een passend voorstel kunnen voorzien!

 

Engineering en kennisoverdracht

Naast ons werk in het ontwikkelen van robotica en automatisering kunnen we u ook voorzien van engineering personeel of specifieke opleidingen en trainingen. Deze proberen we zoveel mogelijk op uw wensen af te stemmen, dus neem vooral contact op met uw wensen en vragen!